Wat is jouw idee?

Heb je een idee om de geschiedenis van de verpleging of verzorging een stap verder te brengen? Deel je plan dan met ons.

Deel je plan met ons

Je hebt een idee dat niet past in de 3 categorieën. Maar dat betekent niet per se dat je geen subsidie kunt aanvragen, want misschien ben je een startend of zelfstandig onderzoeker en wil je een buitenlands archief bezoeken. Of heb je een briljant idee voor digitalisering van een verpleegkundig-historische bron. Of vul zelf maar in.

Beschrijf hier in maximaal 300 woorden wat je plan is, wat het doel, wat de output is en wat ongeveer de kosten zijn. Stuur dit plan met je cv per mail naar info@zustervernede.nl en je krijgt binnen 4 weken antwoord. Let op, je vraag moet altijd de geschiedenis van verpleging of verzorging als speerpunt hebben. Zo niet, dan heeft het geen zin om een aanvraag te doen en wordt die ook niet gehonoreerd.

 

  • Deadline aanvraag

    De deadlines zijn 1 maart en 1 september 2024. Er zijn dus jaarlijks 2 aanvraagrondes. Overleg over je aanvraag van te voren is helaas niet mogelijk.

  • Aanvraagbedrag

    Maximaal € 750

  • Uitslag toekenning

    1 april en 1 oktober 2024. Over de beslissing vindt geen correspondentie plaats.

onderzoek - publicatie - congres - idee - nieuwsbrief_zuster vernede

NIEUWSBRIEF

Wij versturen 4 keer per jaar een nieuwsbrief met informatie over projecten die een subsidie hebben gekregen en over prijswinnaars. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in:

* Vereist veld
© Copyright 2024 - Stichting Zuster Vernède - Beeld: Collectie FNI - Website: JoStudio